Arrangementen

RECEPTIES, BEDRIJFSUITJES, VRIJGEZELLENFEESTJES, VERJAARDAGEN FEESTEN & PARTIJEN.

Heeft u wat te vieren en bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw uitje?

Lakeside Zwolle is bij uitstek de perfecte locatie.

Ivm de covid-19 maatregelen hebben wij voor de grotere partijen het bos en strand beschikbaar. Hier kunt u met uw eigen gezelschap genieten op 1,5 meter afstand. Wij hebben dit aangekleed in Lakeside sfeer met rieten parasols, vuurtjes in een gezellige setting om zo toch het ultieme groepsuitje te kunnen houden.  De picknickbanken zijn geschikt voor 4 personen aan dezelfde tafel en staan bij elkaar opgesteld om zo toch een gezellige sfeer te creëren. U beschikt over uw eigen bar en buffet waar telkens met maximaal 8 personen tegelijk eten en drinken kan worden opgehaald

Wij verwelkomen u en uw gezelschap van harte in onze trendy beachclub met prachtig terras aan de waterkant waar u heerlijk kunt loungen, even lekker wegzakken en achterover leunen en genieten van een hapje en een drankje. Buiten op het terras en op het strand is het heerlijk toeven langs de waterkant waar u kunt genieten van het spektakel op de waterskibaan. 

Wij zijn centraal gelegen aan de ringweg van Zwolle en hebben 1400 parkeerplaatsen welke na 16.30 gratis zijn.

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een jubileum, een familliefeest, een personeelsfeest, een vrijgezellenfeest of een verjaardag.

Voor alle gelegenheden hebben wij een passend arrangement.

Onderstaand treft u verschillende mogelijkheden.

Heeft u andere wensen laat het ons dan weten via email:

[email protected]